30 juli 2014

Preview: Catrice Update Herfst/Winter 2014

Vanaf augustus komt Catrice weer met een leuke assortiment wisseling. Namelijk de herfst/winter collectie! Catrice heeft zich met deze collectie laten inspireren door de catwalk looks van de belangrijkste modesteden. Kijk je mee naar de nieuwe producten?
De modeshows voor komend najaar tonen veel variatie: visionaire ideeën met artistieke cut-outs, een nieuwe interpretatie van tijdloze klassiekers, onconventionele knitwear en een slimme interactie van vrouwelijkheid. Of je nu gaat voor een hippe metallic look, subtiel naturel of modieuze nudes - alle trends zijn een absolute must in zowel de beauty- als modewereld. En CATRICE heeft alle must-haves van het seizoen in een actuele seizoenscollectie verzameld.

Er komen weer een hele hoop nieuwe nagellakken, hieronder heb ik ze op een rij gezet. 




   
 Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance  Consumenten adviesprijs  3,59     Beauty Jewels. Luxury Lacquers Million Brilliance hebben een intense glitterglans die bijzondere lichtreflecties op nagels creëren. Het concept verenigt een briljante structuur met een hoge dekking en unieke 3D deeltjes met prachtige effecten. De nagellak is nu verkrijgbaar in acht exclusieve kleuren - waaronder zilver, goud en lavendel - in een stijlvol, premium glazen potje.


Catrice Ombre Top Coat  Consumenten adviesprijs € 2,99
Transformatiekoningin. Haar, mode, design - de ombre look is alomtegenwoordig. Met Ombre Top Coat kun je deze trendy stijl nu op de nagels creëren. Breng een pasteltint of lichte kleur nagellak aan en laten deze drogen. Breng vervolgens de nieuwe Ombre Top Coat aan. Na ieder laagje van deze top coat, wordt de kleur nagellak een tint donkerder. Laat de afzonderlijke lagen van de top coat altijd goed drogen voordat je het volgende laagje aanbrengt. Het kleurverloop is vooral zichtbaar wanneer elke nagel ernaast een tint donkerder is: wanneer je begint met de duim in de originele kleur, breng dan een laagje Ombre Top Coat aan op de wijsvinger, twee op de middelvinger en vier op de pink. De top coat droogt zeer snel en het effect is supertrendy. Werkt bijzonder goed met lichtere kleuren nagellak.



 Catrice Ultimate Nail Lacquer  Consumenten adviesprijs  € 2,99
Kle   Kleur ontmoet technologie: een reservoir kwastje en Gloss Booster technologie voor een ultiem gel effect. De slimme vezels absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Ultimate Nail Lacquer geeft een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie. Mono en duo chromen en glimmende metallics bieden een passende nagellook voor elke stijl. Nu in negen nieuwe trendkleuren, waaronder pasteltinten in lavendel en roze en bijna-zwart tinten in donker taupe en grijs. Verkrijgbaar in 32 kleuren totaal. 10 ml. 


        Ik ben zo benieuwd naar deze nagellakken vooral voor de leuke glitter million brilliance lakken. En ook de topcoat lijkt me erg grappig. Een topcoat die je nagellak steeds donkerder maakt na elke laag heb ik nog niet eerder gezien. Erg leuk van Catrice!


       De CATRICE herfst/winter collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

       
         Wat vind jij van deze herfst/winter collectie?


3 opmerkingen:

  1. Wat 'n gave kleuren, ik zie er echt een aantal tussen die ik wel wil hebben ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die onderste lakken... ik moet ze echt even gaan bekijken, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh die glitterlakken zijn erg mooi! Ben benieuwd!
    Vind het ook wel leuk dat ze nu vierkantje lakjes hebben.

    BeantwoordenVerwijderen