29 mei 2015

Catrice Kaviar Gauche Limited edition

Catrice komt weer met een leuke limited edition. Tijdens de Berlin fashion week hebben Kaviar Gauche en Catrice met elkaar samengewerkt. En nu hebben ze dit weer gedaan en daar is deze mooie limited edition uit voort gekomen. Officieel heet deze editie de Kaviar Gauche for Catrice. Al benieuwd naar de nieuwe producten? Kijk dan leuk mee.

25 mei 2015

Nageltrends lente/zomer 2015

Vandaag heb ik eens een ander soort post als normaal. Het nailarten wou dit weekend niet lukken, heb nailarts wel een stuk of 5 keer overnieuw gedaan, maar nog leek het helemaal nergens op. Vandaar dat ik deze maandag geen nieuwe nailart voor jullie heb. Maar ik heb wel de nagellak en nailart trends voor deze lente en zomer voor jullie! Ook benieuwd naar de trends? Kijk dan leuk mee.


22 mei 2015

Swatches nagellak- Gorgeous red- Fabulous Fuchsia en Sophisticated Pink

Vandaag review ik 3 lente achtige nagellakjes van een voor mij onbekend merk. Nee dat klopt niet helemaal, er staat zelfs helemaal geen merk op deze lakjes. Het enige wat op deze lakjes staat is de naam en welke kleur het is en op de onderkant staat het nummer. Dus welk merk het nu zal zijn is voor mij een raadsel, ook op internet kon ik er niks over vinden, raar hè. Maar goed toch laat ik ze aan jullie zien, want over de kleuren ben ik wel erg enthousiast.

18 mei 2015

Nailart vogels

Het leek mij wel een keer leuk om een nailart te maken met vogels aangezien ik nog nooit echt vogels gemaakt heb. Maar wat viel dat tegen zeg, het is echt een priegelwerkje. Maar wel een keer leuk om te doen. Kijk je mee hoe ik deze nailart maakte?

12 mei 2015

Nailart Vlinder

Wat een heerlijk weer was het gister! Aangezien de eerste vlinders er ook al weer zijn heb ik een nailart gemaakt die gebaseerd is op vlinders. Vlinders horen toch zeker ook bij de lente. Heb dit keer weer eens een tutorial gemaakt. Kijk je gezellig mee?

08 mei 2015

Essence The Gel Nail Polish- Wild White Ways

Sinds een tijdje heeft Essence alle nagellakjes vernieuwd. Ze heten nu The gel nail polish. Hierbij heb je een base en een topcoat. Zelf heb ik deze (nog) niet, maar heb wel het witte lakje Wild White Ways. Benieuwd naar de dekking van dit lakje, kijk dan leuk mee?

04 mei 2015

COTM Film

We zitten alweer in de maand mei, wat gaat de tijd toch snel. De maand van best veel vrije dagen voor de meesten, denk aan Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. Vandaag hebben we weer een nieuwe COTM en dit keer heeft iedereen een nailart gemaakt met het thema film. Onderaan kan je natuurlijk weer stemmen op je favoriet. Kijk je weer mee naar alle mooie nailarts?