31 oktober 2015

Persbericht: Essence Merry Berry collectie

Essence komt met weer een prachtige kerst collectie. Deze collectie bevat voornamelijk goud en koper tinten. Zelf ben ik helemaal verliefd op de nagellakjes, die zien er namelijk uit als parfum flesjes! Benieuwd? Kijk dan gauw mee!

26 oktober 2015

Nailart Pompoenen

Over 5 dagen is het alweer Halloween! Zelf heb ik er niet zoveel mee, maar voor een nailart kan je, er erg veel kanten mee op. Ik heb gekozen voor een niet al te griezelige nailart namelijk pompoenen. Kijk je mee?

24 oktober 2015

Wishlist nagelproducten

Als nagelblogger/nageladdict heb ik natuurlijk ook altijd een wishlist met wat ik heel graag wil hebben. Maar sommige dingen zijn best duur, vooral als het om acryl of gel sets gaat. Nieuwsgierig wat er op mijn wishlist staat? Kijk dan gauw mee!

21 oktober 2015

Nailart Pink Ribbon

Oktober is borstkanker maand oftewel hierbij staan we stil bij de mensen die lijden aan borstkanker. Pink ribbon betekend eigenlijk roze lint, dit is dan ook het symbool van de stichting. Ook wou ik net als vorig jaar er een nailart mee maken en vandaag laat ik het resultaat aan jullie zien. Kijk je mee?

16 oktober 2015

Nageltrends herfst/winter 2015-2016

Nu de herfst al echt zijn intrede heeft gedaan en het echt weer koud en nat aan het worden is. Vond ik het leuk om de nieuwe herfst en winter trends en kleuren van het najaar met jullie te delen. Ook benieuwd welke kleuren je de aankomende herfst en winter gerust op je nagels kunt smeren? Lees dan gauw verder.

14 oktober 2015

Pink Gellac- 159 Glamorous Peach

Vandaag swatch ik een keer geen gewoon nagellakje, maar een gellak kleurtje van Pink Gellac. Vorige week had ik drie kleurtjes besteld en de eerste die ik ga swatchen is dit roze gellakje Glamorous Peach. Kijk je mee?

12 oktober 2015

Nailart Paddenstoelen

Nu het herfst is vind je ook overal langs de kant van de weg en in het bos paddenstoelen. En de bekende paddenstoel rood met witte stippen laat ik vandaag aan jullie zien in een nailart. Kijk je mee?

09 oktober 2015

Nailpolish and me tag

Vandaag heb ik eens weer een tag voor jullie, deze tag is al wat ouder. Maar ik had hem zelf nog niet gedaan en tags zijn altijd leuk om te lezen en zeker ook om in te vullen. Lees je mee? 

07 oktober 2015

Unboxing Pink Gellac producten

Degenen die mij al langer volgen weten misschien wel dat ik de gellak van Pink Gellac gebruik. Vorige week heb ik weer eens wat besteld bij pink beauty club (Pink Gellac) en het leek mij leuk om jullie de unboxing te laten zien van wat ik heb besteld. Kijk je weer gezellig mee?

05 oktober 2015

Herfst nailart vallende bladeren

Bij de herfst horen natuurlijk vallende bladeren en kale bomen, op het mooie herfst kleurtje wat ik vrijdag aan jullie liet zien, heb ik deze nailart gemaakt, natuurlijk in het herfst thema en met waterdecals. Kijk je mee?

02 oktober 2015

Max Factor Glossfinity- Candy Rose

Vandaag swatch ik voor jullie een prachtig herfstkleurtje uit de Max Factor Glossfinity lijn. Deze nagellak beloofd 7 dagen te blijven zitten. Kijk je mee of dat ook echt zo is?