30 december 2015

Meest gelezen posts van 2015

Morgen is het dan zover de laatste dag van december alweer. En net zoals vorig jaar heb ik de artikelen die het best gelezen zijn dit jaar in een overzicht gezet met de pageviews hoe vaak ze gelezen zijn. Vind dat altijd zo leuk om terug te zien. Kijk je mee met de best bekeken artikelen van het afgelopen jaar?

28 december 2015

Nailart oud en nieuw

Hoi allemaal! Hoop dat jullie een leuke kerst hebben gehad. Oud en nieuw zit er over een paar dagen natuurlijk ook al weer aan te komen. Lekker oliebollen eten en vuurwerk horen daar natuurlijk ook bij. Mijn nailart is dan ook geinspireerd op oud en nieuw . Kijk je mee?

23 december 2015

Gellove- candy one step gelnagellak Pink Drama

Het mag dan wel winter zijn en bijna kerst maar de temperaturen zijn daar nog lang niet na. Toen ik de kans kreeg om een lakje van one step gelnagellak te reviewen koos ik dan ook een prachtig zomer kleurtje uit. Ik was hier zo benieuwd naar want hoe makkelijk en snel kun je de gelnagellak op je nagels aanbrengen als je geen base en topcoat nodig hebt. Kijk je mee naar het zomerse kleurtje?

21 december 2015

Nailart stempel merry christmas

Vandaag heb ik weer eens een stempel nailart gemaakt. Dit keer weer op mijn eigen nagels, ze zijn nog niet heel erg lang, maar mijn nepnagels gingen kapot en vond het wel weer leuk om mijn eigen nagels weer eens te versieren ;) Kijk je mee?

19 december 2015

Nailart kerst inspiratie

Over een week is het al zo ver, kerstmis! Bij kerst horen natuurlijk ook mooie nagels en vandaag heb ik een paar mooie voorbeeldjes opgezocht die ik graag met jullie wil delen. Misschien vind je wel een leuke om na te maken. Kijk je gezellig mee?

14 december 2015

Nailart Christmas sweater

Bijna bij elke kledingwinkel die je binnenkomt zie je ze wel hangen, de kersttruien. De een nog lelijker als de ander. Maar vind ze toch ook wel weer wat hebben, al zal ik ze zelf nooit dragen. Doe mij maar nette kleding of een mooie jurk. Maar een nailart in die style is natuurlijk wel leuk en toepasselijk. Kijk je mee?

11 december 2015

Spam je blog

Hoi allemaal! Deze week heb ik niet zo heel veel tijd om een artikel te maken, dus mogen jullie zo vlak voor het weekend lekker spammen. Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken en voor jullie leuk om nieuwe volgers te krijgen. ;)

07 december 2015

Nailart Kerstballen in de boom

Sinterklaas is alweer het land uit en eigenlijk had ik daarna gelijk zin om een kerst nailart te maken. Kerst is altijd zo gezellig! De komende 3 weken kunnen jullie dan ook een aantal kerst nailarts verwachten op mijn blog. Kijk je mee?

04 december 2015

Tips voor mooie lange nagels

In mijn omgeving merk ik dat er veel mensen mooie lange nagels willen hebben, maar niet precies weten hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen. De meesten bijten nagels en willen er graag vanaf, vandaag geef ik jullie tips en tricks hoe je mooie lange nagels kunt krijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!