19 oktober 2016

Pers: Catrice limited edition- Victorian Poetry

Catrice komt weer met een nieuwe limited edition! Deze collectie staat in het teken van het Victoriaans tijdperk en heeft een hoog glamour gehalte. Zelf vind ik dit een erg mooie collectie, ook nieuwsgierig? Kijk dan gauw mee!
De inspiratie voor deze limited edition is de modeontwerpers die met laag uitgesneden jurken en franje gecombineerd met moderne transparante stoffen. De kleuren die in deze collectie de boventoon hebben zijn abrikoos kleurig, warm nude, grijstinten, lila en en bes achtige kleuren. 




Victorian Poetry - Eye ShadowPalette                   Consumentenadviesprijs €6,99

Victoriaanse Schoonheid. Zes hoog gepigmenteerde poederoogschaduwen met een zijdezachte textuur. Met de verschillende kleuren die het palet biedt, ben je gegarandeerd van heel veel verschillende make-up stijlen. Verkrijgbaar in C01 NostalCHIC.  



Victorian Poetry - Matt Powder Liner                 Consumentenadviesprijs €3,99
Smokey Grijs. De matgrijze poeder liner heeft  losse pigmenten en is eenvoudig aan te brengen dankzij de fijne sponsapplicator. Smokey kattenogen gegarandeerd! Verkrijgbaar in C01 AristoMATTic. 




Victorian Poetry - Satin Matt Lip Colour           Consumentenadviesprijs €4,99
Lip Lyric. Langhoudende lipstick met een hoge dekking in donker beskleur en roze. De zijdezachte matte finish maakt iedere look compleet en zorgt ervoor dat je lippen niet droog aanvoelen. Verkrijgbaar in C01 Berry British en C02 Poetic Pink. 




Victorian Poetry – Highlighting Pebbles              Consumentenadviesprijs €4,59
Regen van Licht. Fijne glanssteentjes in verschillende formaten en kleuren die je teint voorzien van een zacht focuseffect terwijl de lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een schitterende gloed. Verkrijgbaar in C01 Queen Victoria Is Amused. 








Victorian Poetry – Satin Matt Nail Lacquer        Consumentenadviesprijs €2,99

Prachtige ornamenten. Vijf nagellakjes in de nieuwste kleuren met een overtuigende zijdezachte matte finish. Het buitengewone ontwerp van het flesje en de dop geven het geheel een feestelijk tintje. Verkrijgbaar in C01 Berry British, C02 Poetic Pink, C03 Apricot Epoch, C04 Noble Nude en C05 Royal LavendERA.  



Victorian Poetry – Beauty Purse                   Consumentenadviesprijs €3,99

Koninklijke Hoogheid. Dit kleine portemonneetje is ideaal voor onderweg - Het heeft net genoeg ruimte om je belangrijkste beauty- en lifestyle accessoires in op te bergen. De hoogwaardige metalen gesp en de unieke uitstraling maken het tot een echte must-have! 



Deze collectie heeft inderdaad een hoog glamour gehalte! Ik vind de nagellakjes en het oogschaduw palette erg mooi!
Het duurt nog even voordat deze mooie collectie in de winkels ligt, hij is verkrijgbaar van december 2016 t/m januari 2017. 

Voor welk item uit deze collectie ga jij? 



2 opmerkingen: