25 juli 2016

Nailart Dromenvanger

Vandaag heb ik weer een vrolijke nailart met zomerse kleuren gemaakt. Dromenvangers zijn niet zo moeilijk om te maken maar wel heel leuk. Kijk je mee?

23 juli 2016

Ingrediënten in gellak

Laatst kreeg ik een aantal vragen over het artikel gevaarlijke stoffen in nagellak. Een van die vragen was wat voor ingredienten zitten er in gellak en zitten daar ook gevaarlijke stoffen in. Ik vond het wel een goede vraag, want ik wist daar het antwoord ook niet op. Na wat research gedaan te hebben deel ik wat ik gevonden heb vandaag met jullie. Lees je gezellig mee?


18 juli 2016

Nailart Ananas

Met dit lekkere weer hoort er natuurlijk ook een zomerse nailart bij. Vandaag heb ik een frisse ananas nailart die ik graag aan jullie wil laten zien. Kijk je weer gezellig mee?

11 juli 2016

Nagelproducten opgemaakt

Dit keer even geen nailart op maandag maar een opgemaakt artikel. Ik heb weer een aantal nagellakjes, nailartpennen en handcrème opgemaakt. Kijk je mee?

08 juli 2016

Nailart Ladybug

Hoi! Vandaag heb ik weer een nieuwe nailart die ik graag aan jullie wil laten zien. Lieveheersbeestjes kom je veel tegen in de zomer en ze zien er altijd zo leuk en schattig uit. Kijk je mee naar de nailart?

04 juli 2016

COTM Birthday

Vandaag begint het 3de jaar van de COTM en ik doe weer mee! Yeah! Voor degene die mij nog niet zolang volgen het eerste jaar deed ik ook mee. Hieronder leg ik uit wat de COTM precies inhoud er wie er allemaal mee doen.